top of page

Александра и Димитър

~ Октомври 2023 ~


Пъстра сватба в свежи цветове


Стил: Свежа цветна сватба

Цветова гама: свежи, пъстри цветове, зелено

Цветна рецепта:

Партньори:

* Фотография: Art Photo Story - Сватбена фотография & Двете елши


В края на Октомври имахме удоволствието да творим по една много пъстра и свежа сватба за готините младоженци Александра и Димитър! Локацията беше прекрасния ресторант Лебед, предлагащ невероятна гледка към Панчаревското езеро!


Младоженците ни искаха да има много пищни, наситени цветове и останаха много щастливи от нашата декорация.

Сватбен букет

Бухнала цветна експлозия - еустоми, далии, рози, хризантеми, гипсофил, стръкове пампаска трева и евкалипт в почти всички цветове на дъгата!


Арка и ритуал

Традиционно, мястото за арката беше на панорамната площадка на брега на езерото. За ритуала използвахме шестоъгълна арка от масивно дърво - прекрасна и много подходяща за нашата концепция. Въпреки че ураганният вятър се опитваше постоянно да ни я събори, ние я укрепихме здраво и след това я декорирахме с две големи цветни аранжировки.

Пред арката поставихме ритуалната масичка украсена с голям букет в елегантна ваза.


Сватбена маса

Сватбената маса заемаше централно място в ресторанта върху малък подиум и с красива гледка към градината. Ние я декорирахме с пищна централна аранжировка и много цветни съдчета със свещи и цветя. Зад младоженците поставихме нашата кръгла арка, която украсихме с две големи цветни аранжировки, а между тях вързахме няколко висящи шишенца с цветя.


маси за гостите

За украсата на масите за гостите имахме една по-нестандартна идея и много се радваме, че нашите младоженци я харесаха и одобриха!

Тъй-като масите бяха правоъгълни, а някои от тях и доста дълги, решихме, че само централен букет няма да е подходящ за тяхната декорация. За това използвахме стотина малки стъклени вазички, бутилки и съдчета, които наредихме като Т-шлайфер по дължината на масите. Получи се много свежо и разчупено!


Декорации

Ето още няколко нещица, които направихме за нашите младоженци - кутия за подаръци, разпределително табло и печатни материали:


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page