top of page

Виолета и Любен

~ Юли 2021 ~


Пастелни цветове и златни нюанси в една много елегантна сватба


Цветова гама: бяло, крем, нежно розово, зелено

Цветова гама Виолета и Любен

Цветя: далия, еустома, роза, божуреста роза, евкалипт


В края на месец юли 2021 година направихме декорацията за сватбата на Виолета и Любен. Кратките срокове не ни притесниха и се радваме, че успяхме да помогнем на нашите младоженци да осъществят мечтаната си сватба!

Сватбата на Виолета и Любен

сватбена маса

Сватбената маса е в центъра на вниманието при всяка сватба, а в разкошната зала на хотел Феста тя определено беше такава! С богата цветна аранжировка с много рози, далии, еустоми и стръкове свеж baby евкалипт, спускащ се надолу.

За допълнение към цветята поставихме елегантни златни съдчета с чаени свещи, както и два големи бели свещника с дълги свещи и цветна украса.

МАСИ ГОСТИ

За масите на гостите приготвихме по един централен букет, който поставихме в любимите ни розови вази. Около вазите поставихме златни съдчета с чаени свещи, а във всеки букет боднахме клечка с номерчето на масата - разбира се в стила и цветовете на сватбата!

Кътове и декорации

Хартиени пухове по колоните

Всяка колона в залата беше украсена с нашите хартиени пухове - толкова пухкави, ефирни и цветни! Където имахме възможност поставихме и малко зеленина за разкош.

Кът с пиано

В единия край на залата има много красив кът с пиано и картини, който младоженците харесаха и пожелаха също да бъде украсен.


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page