top of page

Услуги

Сватби

Добре дошли в света на Двете Елши Сватби!


Вашата сватба е онова лично събитие, което най-пълно и точно отразява вашите мечти, виждания и желания. Затова Двете Елши Сватби ви предлага цялостно професионално планиране и организиране на абсолютно професионално ниво. Приемаме нашата задача с нужната сериозност и отговорност, така че денят на вашето „ДА“ да бъде мечтаният. За да бъде успешно едно сватбено събитие, трябва да се вгледаме и в най-дребния детайл. Ние се стараем да съчетаем всеки елемент по красив начин и така да получим цялостна и завършена концепция. Тъй като всеки човек носи своя индивидуалност, ние държим да направим концепция специално за вашата сватба, за да бъде тя уникална и неповторима! Нашата първа среща ще ни позволи да се запознаем с вашите желания, виждания и очаквания и ще постави нужната основа, върху която да изградим отношенията си.

Благодарение на дългогодишния си опит в областта на планирането и организирането на събития ние предлагаме богат набор от сватбени услуги, които да спестят време и усилия от ваша страна.

Приятни мигове с Двете Елши Сватби!

0R8A0938.jpg

Сватбена декорация

Ние можем да направим вашият специален ден незабравим! Като професионалисти ние можем да органзираме изцяло вашата сватба - от измислянето на уникална концепция, изработване на декорации и цветни аранжировки до връзка със сигурни партньори, които да съдействат за уникалността в деня на Вашата сватба.

0R8A1274.jpg

Събития и коктейли

За нас е огромно удоволствие да организираме вашето събитие, да направим тематична украса и добавим щипка магия на фирменото ви парти или бизнес коктейл, представяне на марката ви или друго специално събитие.

Рожден ден на Йони 18.07.23.jpg

Партита

Двете елши са вашият идеален партньор в организирането на събития с личен характер. Независимо на колко години сте и какви интересни имате, ние можем да направим вашия специален ден - незабравим! Освен украса, декорации и всичко необходимо за събитието, ние можем да организираме и специален фотокът, за да запечатате всеки красив миг от този ден.

Украси с балони за всяко парти

Декорации с балони

Балоните са най-новата ни страст и се радваме, че най-сетне можем да предложим и така желаната и уникална декорация с балони! Дали ще бъде стандартна или органична арка, колони или стена - вариантите са многобройни, а съчетани с богатия избор от цветове бихме могли да украсим всяко събитие! Ние мислим и за околната среда и използваме само биоразградими балони (на фирма Gemar, както и други реномирани производители). Ще се радваме да бъдем част от вашето парти!   

bottom of page