top of page

Услуги

Сватби

Вашата сватба е онова лично събитие, което най-пълно и точно отразява вашите мечти, виждания и желания. Затова Двете Елши Сватби ви предлага цялостно професионално планиране и организиране . Приемаме нашата задача с много страст, така че денят на вашето „ДА“ да бъде мечтаният. За да бъде успешно едно сватбено събитие, трябва да се вгледаме и в най-дребния детайл. Ние се стараем да съчетаем всеки елемент по красив начин и така да получим цялостна и завършена концепция. Тъй като всеки човек носи своя индивидуалност, ние държим да направим концепция, специално за вашата сватба, за да бъде тя уникална и неповторима!

Благодарение на дългогодишния си опит в областта на планирането и организирането на събития ние предлагаме богат набор от сватбени услуги, които да спестят време и усилия от ваша страна.

Можем да декорираме и друго ваше лично събитие - рожден ден, кръщене, моминско парти, както и да направим украса за вашето фирмено или Коледно парти. Възможностите са неограничени!

Изпратете ни запитване, за да си направим консултация и да ви изготвим проект и оферта.

Сватбена арка - бохо

Сватбена декорация

Ние можем да направим вашият специален ден незабравим! Като професионалисти ние можем да органзираме изцяло вашата сватба - от измислянето на уникална концепция, изработване на декорации и цветни аранжировки до връзка със сигурни партньори, които да съдействат за уникалността в деня на Вашата сватба.

Сватбена маса - декорация

Събития и коктейли

За нас е огромно удоволствие да организираме вашето събитие, да направим тематична украса и добавим щипка магия на фирменото ви парти или бизнес коктейл, представяне на марката ви или друго специално събитие.

Арка от балони - рожден ден

Партита

Двете елши са вашият идеален партньор в организирането на събития с личен характер. Независимо на колко години сте и какви интересни имате, ние можем да направим вашия специален ден - незабравим! Освен украса, декорации и всичко необходимо за събитието, ние можем да организираме и специален фотокът, за да запечатате всеки красив миг от този ден.

Украси с балони и цветя за всяко парти

Декорации с балони

Балоните са най-новата ни страст и се радваме, че най-сетне можем да предложим и така желаната и уникална декорация с балони! Дали ще бъде стандартна или органична арка, колони или стена - вариантите са многобройни, а съчетани с богатия избор от цветове бихме могли да украсим всяко събитие! Ние мислим и за околната среда и използваме само биоразградими балони (на фирма Gemar, както и други реномирани производители).

Можем да добавим табели с персонализирани надписи, банери със знаменца, пухчета, панделки за столовете и какво ли още не!

Ще се радваме да бъдем част от вашето парти! 

Изпратете ни запитване, за да си направим консултация и да ви изготвим проект и оферта.  

bottom of page