top of page

Любомира и Калоян

~ Юни 2019 ~


Стил: Лятна сватба в праскова и синьо

Цветова гама: тюркоазено, праскова, нежно розово, бяло, крем

Цветова гама Любомира и Калоян

Цветя: хортензия, еустоми, делфиниум, рози, бръшлян


В началото на лятото на 2019 година имахме удоволствието да декорираме стилната сватба на Любомира и Калоян в ресторанта на хотел Акорд.

Сватбен букет

Уникално съчетание между бледо синя хортензия, прасковени рози, нежно розови и бели еустоми както и светлосин делфиниум и бръшлян!

Сватбен букет Любомира и Калоян

АРКА

Изящната винтидж арка на хотел Акорд се оказа изключително подходяща за нашата украса. Идеята ни беше цветните декорации да са дискретно поставени от двете страни и да не покриват цялата арка. Под тях спуснахме ефирен воал, който се вееше красиво на вятъра.

Сватбена маса и маси за гостите

Сватбената маса беше декорирана с нежен тюл отпред, централна цветна аранжировка, два бели тройни свещника с високи свещи и различни съдчета със свещички.

На масите за гостите поставихме централна цветна украса в красиви тюркоазени вази и три стъклени съдчета с чаени свещички.

Кътове и декорации

Декорация за автомобил

За красивия ретро автомобил на младоженците направихме голяма цветна декорация, която поставихме на предния капак и дървена табелка с надпис "Младоженци" на задното стъкло.

Кутия за подаръци, сватбена книга и кутийка за халки

Всяка дървена кутия, която използваме за нашите младоженци, е ръчно обработена/боядисана и декорирана от нас - всичко със индивидуален стил и дизайн.

Сватбените книги изработваме ръчно, също с изцяло персонализиран дизайн.

Номера за маси и дървени табелки

Номерата за масите бяха със забавни снимки на нашите младоженци от местата, които са посещавали. Направихме и табелка за колата и двустранна табелка за детенце.

Фото кът

Фото кътът е любимо място за всички гости на сватбата. Нашата ръчно изработена рамка за снимки е подходяща за до три души, а със забавните аксесоари се получават незабравими и весели снимки.


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page