top of page

Маргарита и Бисер

~ Септември 2023 ~


Елегантна сватба в пастелни цветове


Стил: Елегантна сватба

Цветова гама: бяло, розово, светло синьо, бледо лилаво, зелено

Цветова гама Маргарита и Бисер

Цветна рецепта:

Цветна рецепта Маргарита и Бисер

Партньори:

* Фотография: Качество Дизайн и Точност & Двете елши


Септември бяхме ангажирани за декорацията на една много елегантна сватба на Маргарита и Бисер на нова локация за нас, от която сме силно впечатлени!

Домакините ни от хотел Грами бяха чудесни и мислим, че се получи една незабравима сватба! Мястото е много гостоприемно, с перфектна организация, на много удобно място като локация и възможност за паркиране.

Храната е много апетитна и от ресторанта се съобразяват с всички предпочитания на младоженците, включително отделни ястия за децата, за вегетарианци и вегани.


Комбинацията на цветове и цветя, която бяха избрали нашите младоженци беше много красива с пастелните си цветове и много ни вдъхнови да майсторим!

Сватбата на Маргарита и Бисер

Сватбен букет и бутониера

Синя хортензия в центъра и пастелни рози, еустоми и далии около нея. Като завършек поставихме и няколко кокетни парички, хризантемки и стръкчета евкалипт!

За Бисер пък измайсторихме красива и стилна бутониера.

Имаше и гривни и бутониери за най-важните жени и мъже на сватбата.

Сватбена маса

Пищна централна аранжировка с много хортензии, далии, еустоми и рози. Добавихме и зеленина под формата на бръшлян и евкалипт за обем и контраст на пастелните цветове.

От двете страни на декорацията поставихме мъх и разноцветни стъклени съдчета, пълни с цветя.

маси за гостите

За масите на гостите подготвихме по един централен цветен букет в розова ваза върху дървен резен. И тук поставихме мъх, за да бъде всичко в хармония!

Кътове и декорации

Кутия за подаръци, кошничка за късметчета и Welcome табела

За подаръците на гостите декорирахме красива картонена кутия с процеп, а за късметчетата използвахме една от нашите стилни кошнички, украсена с няколко панделки.

Направихме и Welcome табела, която поставихме пред ресторанта.

Детски кът с балони

За най-малките гости на сватбата имаше и специален кът за игри, в който поставихме над сто балона. Много малко от тях бяха оцелели след края на сватбата! :)

Печатни материали

А тук можете да видите и част от печатните материали, специално изработени по дизайн и цветове избрани от младоженците - сватбената книга, табелки за разпределителното табло, тагчета с имената на гостите и номерата за масите.


Recent Posts

See All
bottom of page