top of page

Александра и Дилян

~ Август 2019 ~


Елегантна градинска сватба на брега на Панчаревското езеро.


Стил: Лятна градинска сватба

Цветова гама: розово, бяло, зелено

Цветова гама Александра и Дилян

Цветя: лилиум, рози, еустома, далии, бръшлян, евкалипт


В края на август 2019 година, имахме удоволствието да се развихрим, за сватбата на Александра и Дилян, в градината на ресторант Лебед, разположен на брега на Панчаревското езеро.

Сватбен букет

Нежен бял лилиум, розови рози, бяла еустома и мноого евкалипт - това бяха основните "участници" в сватбения букет на Александра.

Сватбен букет Александра и Дилян

АРКА И РИТУАЛ

Мястото на арката беше, разбира се, живописния кей на ресторант Лебед. С прекрасна гледка към цялото езеро той е любимо място за церемониите и рай за фотографите.

Кръглата ни арка беше поставена в центъра на подиума и богато покрита със зеленина и цветя. На ритуалната маса поставихме цветна аранжировка във ваза, троен свещник, украсените чаши и бутилка шампанско. В страни, на друга маса, поставихме ръчно изработените кутия за подаръци и сватбена книга за пожелания.

На няколко от столчетата за церемонията вързахме букетчета с розова панделка, а между тях, по пътя за арката, поръсихме свежи цветни листенца.

A по продължение на перилата на целия кей поставихме воал и хартиени пухчета през колче. На земята имаше стъклени бурканчета със свещи, които озаряваха пътеката до арката през нощта.

Сватбена маса и маси за гостите

Декорирахме сватбената маса с нежно розов тюл отпред, богата централна цветна аранжировка, розови стъклени съдчета, два големи тройни свещника и много отделни свещички пури.

За масите на гостите имахме по-различна идея за украса. По желание на младоженците, вместо букет, поставихме тишлайфер от зеленина и цветя, който минаваше през средата на масите. Около него имаше стъклени съдчета и свещи облечени в дантела.

Във всеки хангал поставихме по стрък свежа зеленина, а за всеки гост имаше персонализирана тейбъл картичка и подарък от младоженците.

Кътове и декорации

Welcome табела и разпределително табло

Гостите на сватбата бяха посрещани от ръчно декорирана табела на входа на ресторанта, а вътре, в началото на градината, ги очакваше разпределителното табло с имената на гостите по масите. На него имаше и цветна декорация за разкош.:)

Реки от зеленина

В градината на ресторанта има няколко каменни стълбища, които бяха много подходящи за декорация с увивен бръшлян, фенери и бурканчета със свещи. Такава декорация имаше и по стълбичките към арката.

Коктейлни масички

Всяка коктейлна масичка украсихме с венец от бръшлян и букетче в стъклена вазичка.

Декорация за автомобил

Сватбения автомобил беше пременен в свежа цветна украса.


Recent Posts

See All
bottom of page