top of page

Елена и Тодор

~ Юли 2022 ~


Феерия в розово, цикламено и бяло!

Цветова гама: горски пловове - различни нюанси розово, крем, цикламено, бяло

Цветова гама Елена и Тодор

Цветна рецепта:

Цветна рецепта Елена и Тодор

Партньори:

* Фотография: Васил Николов и Двете елши


В началото на месец юли 2022 година имахме честта да творим за и да бъдем част от сватбата на нашите приятели Елена и Тодор!

Сватбата на Елена и Тодор
Фотография: Васил Николов

Сватбен букет и бутониери

Елегантен, но и леко развихрен - така можем да опишем сватбеният букет на Елена. С бели и тъмно лилави далии, рози Pink Floyd, еустоми и два вида зеленина.

Бутониерите за мъжете също бяха супер елегантни и свежи.

АРКА И РИТУАЛ

Ритуалът се състоя на една от зелените поляни, ширнали се пред ресторанта и хотелската част на Св. София Голф клуб. Арката беше кръгла и доста голяма, а украсата ни се получи доста стилно и впечатли всички гости на сватбата!

Вързахме малки букетчета с панделки на няколко от столчетата за ритуала, за да бъдат в същия стил.

сватбена маса и Маси за гостите

Сватбеното тържество се състоя в ресторанта на Св. София Голф клуб. Място, направено с много стил и внимание към детайла, с огромна външна тераса, от която се разкрива гледка към целия голф клуб. Очаровани сме и от екипа на Св. София Голф клуб, които бяха много отзивчиви и ни съдействаха за всяко нещо!

Сватбената маса беше кръгла и ние поставихме надиплен тюл в сливов цвят в предната й част, който се спускаше красиво чак до пода. Отгоре поставихме цветната аранжировка, богата на цветя и зеленина, два големи бели свещника и допълнителни съдчета със свещи.

За масите на гостите приготвихме нещо ново, което не бяхме майсторили досега - цветни декорации върху високи 60 см златни свещници! Мислим, че ни се получи много добре, въпреки опасенията дали ще са стабилни - слава Богу нямаше паднали украси! 🙂

Постарахме се много и за хангалите, които сгънахме ръчно и украсихме със стрък зеленина, панделка от канап и тагче с името на госта към него.

Кътове и декорации

Welcome табела

На алеята пред входа на ресторанта поставихме welcome табелата на статив с кокетна цветна украса отгоре.

ПЕЧАТНИ МАТЕРИАЛИ

Тук ще откриете някои от печатните материали, които изработихме за Елена и Тодор - сватбените покани, тагчета с имената на гостите, рамка за снимки и сватбен албум.



Recent Posts

See All
bottom of page