top of page

Ния и Боги

~ Юни 2023 ~


Много нежност в розово, бяло и синьо


Стил: Горска приказна сватба

Цветова гама: бяло, крем, бледо розово, светло синьо, зелено

Цветова гама Ния и Боги

Цветна рецепта:

Цветна рецепта Ния и Боги

Партньори:

* Фотография: Veronica Lubenoff Photography & Двете елши

* Кетъринг: Laura Catering


Започнахме сватбения сезон за 2023 година със сватбата на Ния и Боги. Вдъхновена от света на Хари Потър и други фентъзи и фантастични светове, тя беше изпълнена с много нежност и магия!

Сватбата на Ния и Боги
Veronica Lubenoff Photography

Сватбен букет, бутониери, букет за кумата

В бяло, крем, розово и бледо синьо - сватбеният букет на Ния беше в чудесна хармония с роклята и визията на булката!

За Боги също имаше стилна бутониера, както и за останалите важни мъже на сватбата, а за кумата приготвихме букет!

АРКА И РИТУАЛ

Арка като от приказките - с божури, ароматни божурести рози, лалета, син трън, нигела и филаделфус с неговите ароматни цветчета! Увита с нежно розов тюл и висящи шишенца, които създадоха още по-магично усещане!

Цветна украса имаше и на ритуалната маса - чашите и бутилката шампанско бяха с цветна премяна, а на столчетата поставихме малки букетчета с панделка. По пътечката поръсихме свежи цветни листенца.

Сватбена маса и маси за гостите

Стъклената маса на Приказната градина беше украсена с богата декорация! С голяма цветна аранжировка, много съдчета със свещи и цветя и двата ни големи бели свещника от двете и страни. На земята пред масата поставихме килим от мъх, а върху него наредихме декоративни клетки със свещи и две дървени пънчета.

На всяка от масите за гостите поставихме централна цветна украса във ваза върху дървен резен и парче мъх с две ключета върху него.

Кътове и декорации

Разпределително табло за гостите на сватбата

Този път използвахме красивата ни златна рамка, на която сложихме персонализиран надпис (от Властелинът на пръстените) и закачихме етикетчета с летящи ключета, подготвени от самата ни булка!

Разпределително табло Ния и Боги

Кът с висящи шишенца

Украсихме и дървената пергола с най-различни шишенца, облечени с панделки и дантели, в които поставихме дребни цветчета.

Кът с рамки и цветя

До арката опънахме въже между две дървета и на него окачихме нашите рамки за снимки. Декорирахме ги с цветя и зеленина, за да се превърнат в красив кът за снимки!

Украса за люлките

Пременихме малката и голямата люлка с цветна украса - букети цветя и зеленина, вързани с дълги панделки!

Куфар за подаръци

Използвахме нашия ретро куфар като място за подаръците на гостите.

Куфар за подаръци Ния и Боги

ПЕЧАТНИ МАТЕРИАЛИ

А това беше сватбената покана на Ния и Боги. Изцяло в стила на Хари Потър, отпечатана на специална хартия и с уникален дизайн, направен от нашата талантлива булка!

Тя направи и дизайна на номерата за маси, които сложихме на шишче за букетите във вазите за масите на гостите.Recent Posts

See All

Comments


bottom of page