top of page

Йони и Радо

~ Август 2018 ~


Цветна рустик сватба с аромат на лавандула и слънчогледи


Стил: Лятна градинска сватба в рустик стил

Цветова гама: жълто, лилаво, бяло, зелено

Цветова гама Йони и Радо

Цветя: лавандула, слънчоглед, еустоми, трън, полски цветя, зеленина


Партньори:

Фотография: Vonle Art Photography и Двете елши

Кетъринг: VIP Catering


През август месец 2018 година сътворихме една свежа рустик сватба за Йони и Радо, с много слънчогледи, лавандула, полски цветя, еустоми и зеленина.

Сватбения букет на Йони в Приказната градина
Vonle Art Photography

Сватбен букет и бутониери

Дръзко съчетание на цветове и цветя - жълто и лилаво, еустоми и слънчоглед, с малко гипсофил и любимия ни син трън за баланс.

Сватбена маса и маси за гостите

Сватбената маса беше украсена с тишлайфер от зебло, с централна цветна декорация пред него и много свещички, декорирани със зебло и дантела. От двете страни на масата бяха поставени две дървени пънчета с бели фенери върху тях.

Освен стандартните кръгли маси, дългата дървена маса отново беше използвана за част от гостите, като ги декорирахме с тишлайфер от зебло, много бурканчета с дантела и декоративни клетки за букетите. За допълнителна красота поставихме бурканчетата върху дървени резени.

Номерата на масите бяха тематични, с имена на дестинациите, които нашите младоженци са посещавали!

Кътове и декорации

Лимонаден бар

Имахме удоволствието да украсим страхотния дървен бар на Приказната градина и да го превърнем в лимонаден бар - оазис за всички жадни гости на сватбата!

Използвахме стръкове изсушена лавандула, лимони, слънчогледи и полски цветя - поставихме ги в метални кофички и директно на бара.

За по-голяма яснота имаше и ръчно изработена дървена табелка с надпис, недвусмислено показваща какво е предназначението на бара.

Разпределително табло за гостите на сватбата

Таблото, представляваше карта на света, а масите бяха дестинациите, посетени от нашите младоженци. За всяка дестинация се бяхме постарали да я свържем, посредством канап и пинче, за реалното й местоположение на картата!

Разпределителното табло на Йони и Радо

Кът за подаръци

За попълване на фонда за пътешествия на младото семейство използвахме нашия ретро куфар, украсен с надпис и малка декоративна клетка.

Нашият куфар готов за приемане на подаръците

Кът с висящи шишенца и буркани

Украсихме дървената пергола с леглото-люлка с малки бурканчета и шишенца с цветя, декорирани със зебло, дантела и панделки и вързани с канап към горната греда.

Кът с висящи рамки

Украсихме рамките с цветя и зеленина и ги вързахме с канап на височина, позволяваща гостите да се снимат удобно.

Декорация на сватбената торта

Сватбена торта бижу - делo на магьосниците от Adella Cake O'clock с цветя от нас!

Декорация за автомобил

Печатни материали

Изработихме с наш дизайн номерата за масите и табелките за указателното табло. На всеки номер поставихме панделка от дантела и зебло и пинче.


Recent Posts

See All
bottom of page